SUPERTIP: Deze vrouw gebruikt iets heel bijzonders als ze haar ramen zeemt!

3 min

De ramen wassen; je vindt het geweldig of je haat het. Ik vind het bijvoorbeeld echt verschrikkelijk om te moeten doen, ben je net klaar en voor je het weten zitten de vieze en vette vingers alweer op de ramen of komt er net een vogel aangevlogen die het op de een of andere manier voor elkaar krijgt om tegen jouw glimmende ramen aan te doen. Super vervelend! Ik probeer het dus zo lang mogelijk uit te stellen, tot het echt niet meer kan. Je kan natuurlijk ook niet te lang wachten, want je wil ook niet dat mensen denken dat je een vies persoon bent, omdat je ramen helemaal vies en dof zijn geworden.

-ADVERTENTIE-

-ADVERTENTIE-

Of je ramen zemen nu wel of niet leuk vindt. Er is een probleem waar iedereen last van heeft als je eenmaal klaar bent met de ramen wassen, namelijk strepen op de ramen als ze opdrogen. Hoe ijverig je ook te werk gaat op tenminste een van de ramen zie je strepen en kan je het dus opnieuw doen en dan maar hopen dat je nu wel streeploze schone ramen hebt. En wat moet je nu gebruiken om de ramen schoon en glimmend te krijgen? Afwasmiddel, speciale zeep om ramen te zemen of toch iets anders?

Gelukkig hebben we altijd oma nog en op de een of andere manier hebben zij vaak zulke goede tips waar je zelf nooit aan zou denken. Ook voor het ramen zemen hebben zij een bijzondere, maar goedwerkende, manier gevonden. Goed nieuws, je hoeft er niet voor naar de winkel om wéér een nieuw soort schoonmaakmiddel aan te schaffen. De kans is groot dat je dit product al in huis hebt en misschien wel iedere dag gebruikt. Benieuwd hoe eenvoudig en streeploze glimmende ramen krijgt?

Lees snel verder op de volgende pagina.

-ADVERTENTIE-
-Advertentie-
-Advertentie-