Schoonmaakster wordt ingehuurd, maar heeft al snel door dat er meer aan de hand is…

3 min

-ADVERTENTIE-

Schoonmaken is een tijdrovende klus, en als alleenstaande moeder heeft schoonmaakster Cara vaak moeite om van de ene week op de andere rond te komen. Ze verdiende nauwelijks genoeg om haar gezin in stand te houden. Ze werkte hard en deed zoveel als ze kon om de toekomst te bieden die haar kinderen verdienden.

Met toewijding en discipline zou Cara lange uren werken, zelden pauzes nemen, en elke klus aannemen die voorbij kwam. Maar op een dag kreeg ze een schoonmaak klus die haar leven volledig zou veranderen.. Op een dag werd Cara naar een huis gestuurd van een gewaardeerde klant, om schoon te maken. Het was een enorm huis met veel moderne dingen erin, maar Cara had geen idee dat het pand eigendom was van een speciaal persoon! Wat haar betrof, was dit gewoon weer een normale werkdag: schoonmaken, opruimen en geld verdienen voor haar familie. Maar toen kreeg ze een vreemd gevoel..

Toen ze binnenkwam zag ze dat het huis al brandschoon was, waardoor ze zich begon af te vragen wat ze hier kwam doen. Ze kreeg te horen dat er andere taken waren die ze moest uitvoeren, zoals het huis voorbereiden op een feestje die de klant die avond gaf. Dit kwam voor Cara als een verrassing omdat het niet was wat ze had verwacht. Dit was al een behoorlijk rare situatie voor Cara, maar het werd alleen maar gekker.. Cara werd naar de keuken geleid waar ze oog in oog kwam te staan met de beroemde chef-kok Manny Slomovits. Haar eerste taak was om wat van Manny’s eten te proeven en te beslissen of het goed genoeg was om op het feest te serveren!

Cara concludeerde daarmee al snel dat de eigenaar van het huis waarschijnlijk een beroemdheid zou zijn. Ze kon deze belangrijke taak natuurlijk niet afwijzen en begon aan de culinaire proeverij. De chef-kok serveerde Cara meerdere gangen, inclusief gerechten zoals kreeft, biefstuk en garnalen.


Cara was gewend om simpele dingen te eten zoals spaghetti in plaats van deze gastronomische gerechten. Ze had genoten van honderden, misschien wel duizenden dollars aan voortreffelijk eten en dacht dat haar dag niet gekker kon. Maar haar dag stond op het punt om nog surrealistischer te worden. Bekijk het op de volgende pagina.

Niet lang nadat ze klaar was met eten, werd er op de deur geklopt. Twee masseurs kwamen aan die op het feest zouden werken, en ze vroegen of ze op Cara konden oefenen om ervoor te zorgen dat hun handen niet verkrampten tijdens het feest. Cara kon het amper geloven maar besloot toch plaats te nemen in de massagestoel, ze kon namelijk wel wat ontspanning gebruiken.

Na de massage was het tijd om terug te keren naar de realiteit en Cara werd naar boven geleid, waar ze dacht te moeten schoonmaken. Maar toen Cara boven kwam, besefte ze dat dit niet het geval was. Er werd haar verteld dat ze de kledingkast van de klant moest opruimen.

Op het bed lagen verschillende kledingstukken die weggegooid zouden worden. Cara kreeg te horen dat als ze een van de spullen gratis mee wilde nemen, dat dit gewoon kon. Cara vond het maar een vreemd geval en begon te denken dat ze misschien voor de gek werd gehouden. Maar niets is minder waar, ze mocht de kledingstukken echt meenemen.

Maar toen werd er weer op de deur geklopt… De verrassingen hielden niet op. Er werd nog een keer op de deur geklopt en deze keer was het een verhuizer die dozen voor het feest afleverde. Cara werd gevraagd om te helpen met het uitpakken, maar toen ze de dozen opende was ze verbluft. In de verhuisdozen zaten namelijk allemaal spullen van haarzelf, zoals truien, fotolijsten en dergelijke. Cara was geschokt, maar de verrassingen hielden daar niet op..

Ze vroeg de verhuizer wat er aan de hand was, maar zijn antwoord leidde alleen maar tot meer verwarring. Hij vertelde dat de dozen voor de huiseigenaresse, mevrouw Cara Simmons, was. Cara was inmiddels behoorlijk in paniek, wat was hier aan de hand?! De verhuizer zei dat ze maar even mee naar buiten moest gaan. Toen hij de deur aan de achterkant van de vrachtwagen optilde, was Cara verbaast toen ze haar kinderen, haar zus en haar nichtje zag staan.

Het was een geweldige verrassing en iets wat ze totaal niet had verwacht, maar Cara had nog steeds geen antwoorden op haar vragen. Want waarom zaten haar spullen in de verhuisdozen? Het was toen dat de verhuizer zijn ware identiteit onthulde. Hij stapte naar voren, verwijderde zijn hoed en stelde zich voor als acteur en cabaretier Greg Benson.
cara was beland in een televisieshow, een show met als doel goede mensen belonen die soms worstelen, maar meer verdienen dan ze hebben. Greg vertelde Cara en haar familie dat, ondanks dat het deel uitmaakte van de show, er geen fout was gemaakt wat betreft de verhuisdozen.

Het huis was van Cara! Ze werd beloond met een gloednieuw huis. Ze kon het nauwelijks geloven; alle jaren van hard werken had ze dit nog nooit meegemaakt. Bloed, zweet en tranen waren het op dit moment waard geweest. Ze hoefde zich geen zorgen meer te maken over waar ze haar gezin kon opvoeden, want alles was nu geregeld! Ze was de show zo dankbaar, dit zal ze nooit meer vergeten.

-ADVERTENTIE-
-ADVERTENTIE-