SUPERTIP: Leg een doekje met azijn in je toilet en kijk wat er vervolgens gebeurt!

2 min

-ADVERTENTIE-
-Advertentie-

Het schoonmaken van het toilet is natuurlijk niet onze favoriete bezigheid. Toch moet het gedaan worden en het is het beste om het niet uit te stellen. Wist u dat de badkamer vaak een van de vuilste plekken in ons huis is? Er zijn vaak duizenden schimmels en bacteriën in het toilet die vaak niet met het blote oog te zien zijn. Daarom is het belangrijk om de badkamer regelmatig schoon te maken. Natuurlijk doen we dit liever zo snel en gemakkelijk mogelijk. Het klinkt misschien gek, maar een eenvoudig doekje met azijn kan je veel helpen.

 

-ADVERTENTIE-

Doe dit niet

Gebruik je wel eens chloor om het toilet te reinigen? Doe het niet meer! Dit is niet absoluut noodzakelijk om uw badkamer schoon te maken. Chloor maakt het toilet helemaal niet schoon en helpt niet tegen kalkaanslag. Bovendien is het slecht voor het milieu en kan het schadelijk zijn voor de gezondheid.

Chloor is niet nodig in het toilet, maar als u het wel gebruikt: meng het nooit met andere schoonmaakmiddelen. Bijtende chloorgas kan worden gevormd, wat zeer giftig is. Maar waarom zou je een doekje met azijn in het toilet leggen? Dat zie je op de volgende pagina!

-ADVERTENTIE-
-Advertentie-
-Advertentie-
-Advertentie-
-Advertentie-