Hij vult een luier met blauwe vloeistof. De reden waarom? Je gelooft je ogen niet!

1 min

-ADVERTENTIE-

Ikzelf heb niet echt wat je noemt ‘groene vingers’, maar ik vind het wel leuk om af en toe eens in de tuin bezig te zijn. Daarom hou ik ervan om steeds nieuwe, coole trucjes te ontdekken die tuinieren nét even wat makkelijker maken. Laat “The King of Random,” Grant Thompson, daar nou net de juiste tips & trucs voor hebben! Hij heeft altijd leuke, interessante en creatieve manieren om dingen te doen waar ik geen weet van had. In deze video laat Grant zien hoe je oude luiers het beste kunt hergebruiken (tenminste, als ze nog een beetje schoon zijn als je begrijpt wat ik bedoel.) Door dit te doen maak je zelf een eco-vriendelijke, goedkope ‘super tuin gel’ die je planten en bloemen langer mee laten gaan en zaadjes laten groeien op de makkelijkste en snelste manier mogelijk.

vloeistof-in-luier

-ADVERTENTIE-

Het leukste aan deze life hack is dat het ongelooflijk makkelijk is om te doen. Het enigste wat je hoeft te doen is een oude luier te pakken, plaats het vervolgens in een grote kom en vul deze met water. Als het water eenmaal geabsorbeerd is door de luier, pak je hem en scheur je hem open om zo de ‘hydrogel’ vrij te laten die erin zit. Grant gebruikt hiervoor blauw gekleurd water (gemaakt met kleurstof,) zoals in de video te zien is, maar je kunt natuurlijk ook gewoon gebruik maken van ‘gewoon’ water. Pak vervolgens de gel substantie en leg het in een grote kom, voeg er wat extra water aan toe en mix het met je handen. Nu is de gel klaar voor gebruik.

In deze video laat Grant ook wat andere trucjes zien die je met de gel kunt doen, inclusief de truc om verse bloemen langer mee te laten gaan. Dit is een geweldige life hack die je op veel verschillende manieren kunt gebruiken. Bekijk de video hieronder: 

Wat ga jij met Grant’s super-gel doen? Vergeet deze handige eco-vriendelijke life hack niet te delen als je er wat aan gehad hebt.

-ADVERTENTIE-
-Advertentie-
-Advertentie-