Babyshampoo is een duizendpoot in het huishouden

2 min

Babyshampoo is niet alleen lekker ruikend, maar ook een veelzijdig product dat voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Het is niet alleen bedoeld voor baby’s, maar heeft ook tal van handige toepassingen in en om het huis. In dit artikel zetten we een aantal van deze toepassingen voor je op een rijtje, zodat je kunt ontdekken hoeveel nuttige eigenschappen babyshampoo heeft.

-ADVERTENTIE-

-ADVERTENTIE-

Babyshampoo is meer dan alleen een product voor baby’s. Het is een alleskunner die op veel manieren kan worden gebruikt. Een van de handige toepassingen is het schoonmaken van make-up kwasten. Door een paar druppels babyshampoo toe te voegen aan lauw water en de kwasten hierdoor te roeren, kan je de haren grondig reinigen. Hierna is het belangrijk om de kwasten goed schoon te spoelen en te laten drogen. Hierdoor kun je jarenlang plezier hebben van je make-up kwasten.

Laat het kledingstuk hierin weken voor ongeveer een half uur, trek het vervolgens voorzichtig terug naar de oorspronkelijke maat en laat het drogen. Herhaal dit proces indien nodig totdat het kledingstuk weer de juiste maat heeft. Babyshampoo is een veelzijdig product dat ook in de waskamer goede diensten kan bewijzen. Het is zacht voor de stof en helpt bij het herstellen van de juiste maat van kledingstukken die per ongeluk gekrompen zijn.

Verwijder vlekken op meubels
Babyshampoo is ook geschikt voor het verwijderen van vlekken op meubels. Meng een klein beetje babyshampoo met warm water en breng het op de vlek aan. Wrijf voorzichtig met een microvezeldoek en spoel vervolgens af met een schone doek. Je meubels zullen er weer als nieuw uitzien.

Babyshampoo als geurverfrisser
Voeg een paar druppels babyshampoo toe aan een diffuser of op een geurbrander voor een heerlijke, subtiele geur in huis. De zachte geur van babyshampoo kan helpen om een rustige en ontspannen sfeer te creƫren, en is ideaal voor gebruik in de slaapkamer of de baby- of kinderkamer.

Verfrissing van het hondenbed
Voeg een paar druppels babyshampoo toe aan lauwwarm water en spoel hiermee het hondenbed af. Laat het goed uitlekken en droog het bed in de zon of met een haardroger. Zo ruikt het bed weer fris en zacht voor je hond.

In samenvatting, babyshampoo is een veelzijdig product dat niet alleen geschikt is voor baby’s, maar ook voor vele andere doeleinden in en om het huis. Of het nu gaat om het schoonmaken van make-upkwasten, het maken van schoenen, het soepel maken van ritsen of het verwijderen van vastgeroeste moeren en bouten, babyshampoo biedt een gemakkelijke oplossing. Dus, voordat u het volgende product koopt, overweeg eens om babyshampoo te proberen en ontdek hoe veelzijdig het echt is.

-ADVERTENTIE-
-Advertentie-
-Advertentie-