9 manieren om Labello lippenbalsem te gebruiken. Nummertje 5 moet elke vrouw weten!

2 min

Als je vaak last hebt van droge en beschadigde lippen, kan Labello lippenbalsem een oplossing bieden. Deze lippenbalsem is gemakkelijk mee te nemen en beschermt je lippen tegen uitdroging. Maar wist je dat Labello lippenbalsem ook voor andere doeleinden te gebruiken is? Hieronder hebben we 9 alternatieve manieren om Labello lippenbalsem te gebruiken:

-ADVERTENTIE-

-ADVERTENTIE-

Labello lippenbalsem is een uitstekende oplossing voor droge en beschadigde lippen, maar het product kan ook voor veel andere doeleinden gebruikt worden. Hier zijn negen manieren waarop Labello lippenbalsem kan helpen in je dagelijks leven:

  1. Vastmaken van veters: Als je schoenen veters hebben die steeds losgaan, kun je een klein beetje Labello op de knoop smeren. Hierdoor zullen ze minder snel losgaan.
  2. Verwijderen van mascara: Als je mascara onder je ogen hebt, kun je een beetje Labello op een wattenstaafje smeren en zo gemakkelijk de mascara verwijderen.
  3. Losmaken van een rits: Als je rits vastzit, kun je een beetje Labello op de rits smeren en zo gemakkelijk de rits losmaken.
  4. Verminderen van piekerig haar: Als je piekerig haar hebt, kun je een beetje Labello op de punten waar het haar piekt smeren om het pieken te verminderen.
  5. Poetsen van schoenen: Je kunt ook je lederen schoenen poetsen met Labello. Hierdoor zien ze er weer als nieuw uit. Maar door hygiƫnische redenen is het niet aan te raden om Labello nadien nog op je lippen te gebruiken.
  6. Verzachten van droge neusvleugels: Als je verkouden bent en droge neusvleugels hebt van al het snuiten, kun je Labello op de neusvleugels smeren om ze te verzachten.
  7. Losmaken van een ring: Als je ring vastzit, kun je een beetje Labello op de huid boven de ring smeren en zo gemakkelijk de ring losmaken.
  8. Voorkomen van blaasjes: Als je schoenen tegen je hielen schuren en je blaasjes krijgt, kun je een beetje Labello op de hielen smeren om blaasjes te voorkomen.
  9. Verzorgen van droge haarpunten: Als je last hebt van droge haarpunten, kun je een beetje Labello op de punten smeren, maar niet teveel anders krijg je vettig haar. Let op dat al deze toepassingen gebruikt kunnen worden als tijdelijke oplossing, voor langdurige resultaten is het aangeraden om professioneel advies te vragen.

Labello lippenbalsem is niet alleen een uitstekende oplossing voor droge en beschadigde lippen, maar het product kan ook voor veel andere doeleinden gebruikt worden. Van het vastmaken van veters tot het verwijderen van mascara en van het verzachten van droge neusvleugels tot het voorkomen van blaasjes. Het is een veelzijdig product met vele praktische toepassingen. Dus, houd Labello lippenbalsem bij de hand, want je weet nooit wanneer je het nodig hebt voor een onverwachte situatie.

-ADVERTENTIE-
play-sharp-fill